Θεσσαλονίκη: Τα μπαρ που πρέπει να επισκεφθείτε

Στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, οι νύχτες κρύβουν κάθε φορά και μια καινούρια έκπληξη. Αν επιθυμείτε να απολαύσετε το ποτό ή το cocktail σας στα καλύτερα μπαρ της συμπρωτεύουσας, σημειώστε στην ατζέντα σας τις παρακάτω διευθύνσεις.  


Vogatsikou 3

Το καλύτερο cocktail bar της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην οδό και τον αριθμό που μαρτυρά το όνομά του. Ο πολυβραβευμένος bartender Γιάννης Κέδες μαζί με τη δυνατή ομάδα του έχει δημιουργήσει ένα all day στέκι πολλών αστέρων. Στον κατάλογο βρίσκουμε κλασικά cocktails, long drinks, moktails, κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα και σαμπάνιες. Λειτουργεί από το πρωί με εξαιρετικά χαρμάνια καφέ, ενώ ο σεφ Γιώργος Ζορμπάς έχει επιμεληθεί την ενδιαφέρουσα κουζίνα και το μενού του brunch που σερβίρεται κάθε Κυριακή. Στα συν το ότι απαγορεύεται το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο. Βογατσικού 3, τηλ.: 231022 2899, vogatsikou3.grSpinte

Στην πλατεία Αριστοτέλους θα συναντήσετε το μοναδικό γνήσιο whisky bar της πόλης- αλλά και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας- με περισσότερες από 450 ετικέτες ουίσκι και 650 αποστάγματα. Εδώ θα δοκιμάσετε μοναδικά cocktails με βάση το ουίσκι (και όχι μόνο), όπως ένα Smoker’s delight 2.0 με παλαιωμένο ρούμι, καπνιστό ουίσκι, σέρι και βερμούτ αρωματισμένο με καφέ, που έρχεται σε μπακιρένιο μπρίκι του ελληνικού. Μπορείτε να το επισκεφθείτε από νωρίς το πρωί για καφέ. Πλατεία Αριστοτέλους 5, τηλ. 2310230248.

Δείτε περισσότερα bar στο Art Table. 

Προηγούμενο

Αθήνα: 6 wine restaurants που αξίζει να επισκεφθείτε

Επόμενο

Αθήνα: Τα ωραιότερα cafe στο Κολωνάκι