Θεσσαλονίκη: Τα καλύτερα wine bar της

Εκλεκτές ετικέτες από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, εκλεπτυσμένες γεύσεις και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η Θεσσαλονίκη είναι αδιαμφισβήτητα μια πόλη που ξέρει από καλό κρασί. Βγήκαμε, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα πιο ξεχωριστά wine bars της συμπρωτεύουσας. 
 

Οινοτόπι-Καπνοτόπι

Δεν είναι ένα συνηθισμένο wine bar. Είναι ένα σημείο με ξεχωριστό χαρακτήρα αφού συνδυάζει καπνοπωλείο, κάβα και εδεσματόριο. Δεν υπάρχει όμοιό του στην πόλη. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών, παλαιωμένα κρασιά και εξαιρετικής ποιότητας αλλαντικά και τυριά για τα συνοδεύσετε. Ένα άλλο δυνατό σημείο του καταλόγου είναι και οι σαλάτες, τις οποίες προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αλλά και τα φρέσκα όστρακα που επιλέγετε από το ενυδρείο που βρίσκεται μέσα στο χώρο. Στα παραπάνω προσθέστε τις μπύρες, κυρίως από  ελληνικές μικροζυθοποιίες, τα παλαιωμένα αποστάγματα και τα αφρώδη κρασιά. Ο χώρος του Εδεσματορίου έχει ξεχωριστή διακόσμηση και είναι ωραίος για να χαλαρώσεις. Παύλου Μελά 28, Κέντρο (Διαγώνιος), τηλ: 2310272852.Souel Wine Concept Bar
Το πιο cozy wine bar της πόλης, το μικροσκοπικό Souel μας υποδέχεται στην Παύλου Μελά, με 140 ετικέτες κρασιού από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες. Τις οινικές επιλογές συμπληρώνουν έξυπνα πιάτα όπως καπνιστή παντσέτα με χαβιάρι πιπεριάς Φλωρίνης και καμαμπέρ με γλυκόξινη σάλτσα μάνγκο. Λειτουργεί από το πρωί προσφέροντας εξαιρετικό καφέ, πρωινό και σπιτικά γλυκά. Παύλου Μελά 16, τηλ. 2310 262827.

Δείτε τα όλα τα wine bar στο ARTTABLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Tags:Θεσσαλονίκη κρασί wine bar 

Προηγούμενο

Ζωγράφου: Τα καλύτερα στέκια για καφέ και ποτό

Επόμενο

Άνδρος: 10 στέκια για καφέ και ποτό