Τα old but hot tables της Ευρώπης

Κάνουμε κράτηση στα πιο καυτά τραπέζια των ευρωπαϊκών μητροπόλεων, εκεί όπου κάθε δείπνο είναι τελετή, κάθε πιάτο έργο τέχνης και κάθε μπουκιά εμπειρία Αγίας Τραπέζης.  Ανάμεσα στους το νέο εγχείρημα του Ferran Andria και οι αποστάτες του Noma. 

Relæ, Κοπεγχάγη

 

 Το Relae, θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι και κοντινός συγγενής του Noma, οι Christian Puglisi και Kim Rossen που δούλευαν στο Noma αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ομάδα του René Redzepi και να εξερευνήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές και γαστρονομικές ικανότητες.  Η προσπάθεια τους υλοποιήθηκε γύρω από την φιλοσοφία του να σερβίρουν πιάτα χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία, αλλά να παραμένουν ποιοτικά, με προσωπικότητα και ταυτόχρονα μοναδικά. 
Highlights: Μπρόκολα με πουρέ μαϊντανού, καρδιές από μοσχαρίσιο κρέας με πιπεράτη σος, σκουμπρί με τουρσί κουνουπίδι και πουρέ από φλούδα λεμονιού.
Διεύθυνση: 41 Jægersborggade, Κοπενχάγη, Δανία
Τηλ.: 0045 36966609
website: www.restaurant-relae.dk
Τιμή: €€
 
Tags:τα καλύτερα εστιατόριο της Ευρώπης για το 2011  best of εστιατόρια  restaurants  Βαρκελώνη  Παρίσι  Κοπενχάγη  Λονδίνο  Μόσχα  Ferran Adria  Noma  London  Λονδίνο  hot tables  2011  best εστιατόρια  τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης  Λονδίνο  Παρίσι  Κοπενχάγη  Βαρκελώνη  Μόσχα  Paris  Moscow  Copenhagen  Barcelona  Joel Robuchon  Noma L'Atelier de Joël Robuchon 

Προηγούμενο

10 ταξίδια για όσους λατρεύουν τη σοκολάτα.

Επόμενο

Το πρώτο vegan εστιατόριο της Γαλλίας με αστέρι Michelin.