Ελάτη-Περτούλι: Στην κατσαρόλα του Κόζιακα

Μπριζόλα αγριογούρουνου που σιγοψήνεται στα κάρβουνα, ζαρκάδι που μαγειρεύεται με κάστανα και άγρια βατόμουρα και πίτες με χειροποίητο φύλλο από καλαμποκάλευρο. Στα διάσημα χωριά του Κόζιακα, οι μυρωδιές θα σας σύρουν από τη μύτη. 

Δειπνοσοφιστής

Ατμοσφαιρικό wine restaurant στο κελάρι του οινομαγειρείου Καλαμαράς. Εντυπωσιακός χώρος με πέτρινες θολωτές καμάρες, απαλό φωτισμό, κόκκινους καναπέδες και προσεγμένη art de la table. Οι γκουρμέ γεύσεις, όπως το φιλέτο φασιανού με προσούτο και αγκινάρες, το sirloin ελαφιού με βασιλομανίταρα και το μενταγιόν ζαρκαδιού με μαύρη τρούφα, και η εντυπωσιακή λίστα κρασιών με 400 ετικέτες, είναι οι λόγοι που θα έρθετε εδώ. Insider tip: Επιλέξτε ένα πούρο για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας. 

Info 
Διεύθυνση: Ελάτη Τρικάλων 
Τηλ.: 24340 71080, 6942015708
Tags:Ελάτη Περτούλι φαγητό ταβέρνες 

Προηγούμενο

Αθήνα: Φύγαμε για ζυμαρικά στα βόρεια

Επόμενο

Αθήνα: Φύγαμε για ζυμαρικά στα βόρεια