Άγιος Αθανάσιος: Τα καλύτερα τραπέζια του Βόρα

Ντόπιο τσουμπλέκι στο πήλινο, χειροποίητα λουκάνικα, αρνάκι στον ξυλόφουρνο και καυτές κρεατόσουπες. Μερακλίδικο φαγητό για να ξορκίσετε το κρύο, στο κοσμοπολίτικο χωριό της Πέλλας.

Καλύβα

Περίφημη η πετρόχτιστη ταβέρνα του Ταρσούνα- η πρώτη που συναντάτε μπαίνοντας στο χωριό-, η οποία σερβίρει ποικιλία μαγειρευτών και καλά κρέατα της σούβλας και της ώρας. Καθίστε στο μεγάλο στρογγυλό τραπέζι δίπλα στην τζαμαρία και παραγγείλτε χεράκι αρνίσιο στη γάστρα, ντόπιο τσομπλέκι με κόκκινες πιπεριές και φέτα, κρεατόσουπα και μοσχαράκι κοκκινιστό με δαμάσκηνα και μανιτάρια. Insider tip: Η κάβα της ταβέρνας διαθέτει τεράστια ποικιλία από εμφιαλωμένα κρασιά.

Info 
Διεύθυνση: Παλαιός Άγιος Αθανάσιος 
Τηλ.2381 031898

Tags:Άγιος Αθανάσιος Μακεδονία φαγητό ταβέρνες 

Προηγούμενο

Παύλιανη: Οι πιο νόστιμες ταβέρνες

Επόμενο

Ελάτη-Περτούλι: Στην κατσαρόλα του Κόζιακα