Πήλιο: Μπουμπάρι VS Σπετζοφάι

Σε κάθε γωνιά του Πηλίου συναντάμε ανθρώπους που μαγειρεύουν με μεράκι και γνώσεις των απλών υλικών. Παραδοσιακά και gourmet πιάτα, όλα έχουν κάτι από τον πλούτο του βουνού των Κενταύρων, που δίνει απλόχερα μανιτάρια, κάστανα, τσιτσίραυλα κι ένα σωρό άλλα καλούδια.

Στα καλύτερα τραπέζια του

1990 Villa Portaria

Το εστιατόριο στεγάζεται σε παλιό καφενείο του 1953, το οποίο αργότερα πέρασε στην γνωστή οικογένεια Μεταξά που το μετέτρεψαν σε παραδοσιακή κατοικία. Εδώ και λίγα χρόνια λειτουργεί ως εστιατόριο με πηλιορείτικες γεύσεις, διατηρώντας την αρχιτεκτονική του κτιρίου. Αρχίστε με σπετσόφαϊ με πράσινες πιπεριές και χωριάτικο λουκάνικο και συνεχίστε με αγριογούρουνο στιφάδο. Insider tip: Το καλοκαίρι θα φάτε στην λιθόστρωτη αυλή με τα αιωνόβια πλατάνια και θέα στον Παγασητικό και στον Βόλο ενώ τα παιδιά σας θα παίζουν στην παιδική χαρά. 

Info 
Διεύθυνση: Πορταριά, Πήλιο
Τηλ.: 24280 99014
Τιμές: €€
Tags:φαγητό  εστιατόριο  εστιατόρια  ταβέρνα  ταβέρνες  τα καλύτερα  best of  ντόπιες νοστιμιές  παραδοσιακή κουζίνα  Πήλιο  Μαγνησία  

Προηγούμενο

Μαδρίτη Street Food

Επόμενο

Best Food: Μέτσοβο