Πάτρα: Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα

Ούζο και σκέψεις μπερδεύονται αργά, στο ρυθμό ενός κεχριμπαρένιου κομπολογιού και η ελληνική συναντά την ιταλική κουζίνα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Και στο τέλος, πάντα χωνευτική τεντούρα. Στην πόλη όπου η ζωή και η παρέα κινούνται σε slow motion.

Mesogeios Daily

Εδώ και χρόνια ο σεφ και ιδιοκτήτης, Γιάννης Κόντης, προσφέρει δημιουργικά μεσογειακά πιάτα φτιαγμένα με μεράκι σε έναν όμορφο χώρο στους τόνους του λευκού. Στο restaurant-grill το μενού αλλάζει 4 φορές το χρόνο ενώ δυνατό του σημείο είναι οι μακαρονάδες και οι σαλάτες. Αγαπημένα μας τα ριγκατόνι με σοταριστή ψίχα καραβίδας, κρεμώδη σάλτσα με λευκό κρασί και κρόκο Κοζάνης. Μεγάλου ατού η τοποθεσία του ακριβώς πάνω στο κύμα.

 
 
Info
Διεύθυνση: Τέρμα Λ. Πετμεζά, Καστελλόκαμπος
Τηλ.: 2610 994601
Τιμές: από €16 το άτομο
Tags:Πάτρα  φαγητό  εστιατόρια  εστιατόριο  που να φάω  καρναβάλι  Άγιος Ανδρέας 

Προηγούμενο

Ξάνθη: East meets West

Επόμενο

Συνέντευξη: Michele dell Aquila