Πάτμος: Θαύματα γεύσης

Άλλα βραβευμένα και πασίγνωστα, άλλα πιο απόμερα που τα κρατούν οι ντόπιοι για τον εαυτό τους. Όλα τα εστιατόρια και οι ταβέρνες της Πάτμου όμως έχουν ένα κοινό......

Πάτμος: Θαύματα γεύσης

Άλλα βραβευμένα και πασίγνωστα, άλλα πιο απόμερα που τα κρατούν οι ντόπιοι για τον εαυτό τους. Όλα τα εστιατόρια και οι ταβέρνες της Πάτμου όμως έχουν ένα κοινό. Στην κουζίνα τους μπαίνουν μόνο τα πιο φρέσκα ψάρια, λαχανικά από το μποστάνι και ντόπιο κατσικάκι που γίνεται λουκούμι. Στη σκιά του καστρομονάστηρου ανακαλύπτουμε πως το γεμιστό καλαμάρι ή τα μελωμένα ρεβίθια, μπορούν να μοιάζουν με μικρά θαύματα.

Tags:Πάτμος  Δωδεκάνησα  φαγητό  ταβέρνες  ταβέρνα  εστιατόρια  εστιατόριο  παραδοσιακή κουζίνα  θαλασσινά  αστακομακαρονάδα  φρέσκα ψάρια 

Προηγούμενο

Πελοπόννησος: Τα καλύτερα τραπέζια της

Επόμενο

Σκόπελος: Αναζητώντας το μυστικό της καλής ζωής