Νάξος: Gourmet συμφωνία

Τη μισή νοστιμιά την δίνει η θάλασσα και η ναξιώτικη γη. Την άλλη μισή οι χρυσοχέρες μαγείρισσες που βάζουν στην κουζίνα τους τα καλύτερα υλικά που παράγει το ευλογημένο νησί τους....

 

Νάξος: Gourmet συμφωνία

Τη μισή νοστιμιά τη δίνει η θάλασσα και η ναξιώτικη γη. Την άλλη μισή οι χρυσοχέρες μαγείρισσες που βάζουν στην κουζίνα τους τα καλύτερα υλικά που παράγει το ευλογημένο νησί τους για να συνθέσουν την gourmet συμφωνία των Κυκλάδων. Κατσικάκι στη λαδόκολλα, ναξιώτικο ρόστο, ψάρια και θαλασσινά που μοσχοβολούν θάλασσα μετατρέπονται σε αντικείμενα του πόθου για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Ιδανικά συνοδευτικά οι πατάτες, τα τυριά και το ούζο. Εννοείται ντόπια κι αυτά.

Tags:Νάξος  Κυκλάδες  φαγητό  ταβέρνες  ταβέρνα  εστιατόρια  εστιατόριο  παραδοσιακή κουζίνα  ξυλόφουρνος  κρέας  θαλασσινά  αστακομακαρονάδα  φρέσκα ψάρια 

Προηγούμενο

Οι πιο ξεχωριστές ταβέρνες στις Κυκλάδες

Επόμενο

Οι πιο ξεχωριστές ταβέρνες στις Κυκλάδες