Πελοπόννησος: Τα καλύτερα τραπέζια της

Γυρίσαμε την Πελοπόννησο και εντοπίσαμε τις καλύτερες ταβέρνες και εστιατόρια. Από την καρδιά της Αρκαδίας ως το κύμα της Μάνης, το φαγητό τους αποτελεί από μόνο του λόγο για να ταξιδέψουμε.

Χρυσόβουλο, Μονεμβασιά

Εδώ, από τον Αύγουστο του 2012 ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας παντρεύει την δημιουργικότητα με τις καλύτερες πρώτες ύλες της λακωνικής γης σε ένα πολύ προσεγμένο χώρο. Αρχίστε με κρέμα ρεβιθιού με σοταρισμένες γαρίδες, ντοματίνια, κάπαρη και αρωματικό λάδι και συνεχίστε με σιγοψημένο χοιρινό στο φούρνο γεμιστό με κεφαλοτύρι σε σάλτσα πορτοκαλιού. Φινάλε με σουφλέ σοκολάτας ή ζεστή πορτοκαλόπιτα με παγωτό πορτοκάλι και ελαφριά καραμέλα πορτοκαλιού. Στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, ο φιλόξενος χώρος του bar μας υπόσχεται μια μεγάλη ποικιλία από ντόπια διαλεχτά κρασιά και gourmet μεζεδάκια (τηλ.: 27320 62022, www.chrisovoulo.gr, από €20 το άτομο).

Προηγούμενο

Alain Ducasse: 10 μικρά μυστικά

Επόμενο

Ήπειρος: Τα καλύτερα τραπέζια της