Δείτε το Μουσείο Σοκολάτας στη Θεσσαλονίκη.

Το Μουσείο Σοκολάτας μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη συμπρωτεύουσα και σας περιμένει να δείτε από κοντά τον μεγαλύτερο καταρράκτη σοκολάτα στην Ευρώπη.  

Πρόκειται για το πρώτο στην Ελλάδα πάρκο με θέμα τη σοκολάτα. Μέσα από θεματικές ενότητες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σ’ ένα μοναδικό ταξίδι και να ανακαλύψουν τα μυστικά της παρασκευής του αγαπημένου γλυκού με κάθε λεπτομέρεια.  Θα μάθουν για τους καρπούς του κακάο από τη Ζούγκλα του Αμαζονίου και τους Ναούς των Αζτέκων, θα γνωρίσουν την ιστορία της μέσα από εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες σε μια Εξωτική Καλύβα, ενώ ένα δαιδαλώδες Πειρατικό Καράβι θα τους μεταφέρει στο ομορφότερο Εργοστάσιο Σοκολάτας του κόσμου.
 
 
 
 
 Το σκηνικό θα συνθέσουν ο μεγαλύτερος καταρράκτης σοκολάτας της Ευρώπης, τα παλιά μηχανήματα, ο Λαβύρινθος, τα εργαστήρια σοκολατοκατασκευών και μπισκοτοκατασκευών, η γκαλερί των γλυπτών, οι αίθουσες επιδείξεων, τέχνης και πολιτισμού, η γλυκιά βιβλιοθήκη, το Green room όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν απίστευτες φωτογραφίες, το Social Point και φυσικά οι χώροι εκπαίδευσης.
 
 
 
 
 
 
 
Φωτογραφίες: Γιάννης Παπανίκος/ FOSPHOTOS

Tags:άφιξη Θεσσαλονίκη Μουσείο Σοκολάτας new entry. 

Προηγούμενο

Χίος: 1ο Φεστιβάλ Μαστίχας.

Επόμενο

El Celler de Can Roca: Το καλύτερο εστιατόριο στο κόσμο