Francis Mallmann: 24 ώρες με τον star σεφ

Είναι παγκοσμίως γνωστός για τη μαγειρική του στη φωτιά, χρησιμοποιώντας μεθόδους και συστατικά από την Παταγονία. Ο σπουδαίος Αργεντινός σεφ, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Patagonia Sur στο Μπουένος Άιρες, καθώς και του πολυαναμενόμενου Los Fuegos στο ολοκαίνουργιο Faena Hotel στο Miami Beach, κάνει μαζί μας ένα γευστικό γύρο του κόσμου σε 24 ώρες, αποκαλύπτοντας αγαπημένα του εστιατόρια και γεύματα.

Πρωινό στο Claridge’s του Λονδίνου 

Προσφέρουν το τέλειο πρωινό με την απαραίτητη ιδιωτικότητα που χρειάζεσαι αυτή την ώρα της ημέρας. Συνήθως παίρνω τα αυγά μπένεντικτ και καφέ φίλτρου. Brook Street, Mayfair, +44 2031 315 879, www.claridges.co.uk




Μεσημεριανό στο Carlitos στο Μπουένος Άιρες
Είναι το αντίθετο του Claridges- μια απλή cantina χωρίς μενού. Κάθεσαι και ο ιδιοκτήτης σου φέρνει ό,τι έχει εκείνη τη μέρα. Τα πιάτα έχουν ιταλικές επιρροές. Ένα από τα αγαπημένα μου είναι το rotolo με σπανάκι και ρικότα. Brandsen 699, La Boca.




Απογευματινό ποτό στο Hotel Hassler στη Ρώμη 
Για το απογευματινό Negroni μου, αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Ρώμης, αποτελεί μια κλασική και αγαπημένη επιλογή. Δεν βρίσκομαι συχνά στην πόλη, αλλά όταν την επισκέπτομαι, είναι μια πραγματική απόλαυση που δεν χάνω ποτέ. Piazza Trinità dei Monti 6, +39 06 699340, www.hotelhasslerroma.com

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο Art Table.

Tags:Francis Mallmann Μπουένος Άιρες 

Προηγούμενο

Θεσσαλονίκη: Τα πιο όμορφα cafe της

Επόμενο

Το νέο γλυκό της Θεσσαλονίκης