Το νέο γλυκό της Θεσσαλονίκης

Δύο χρόνια μετά το περίφημο μπουγατσάν, η ομάδα του θεσσαλονικιώτικου Estrella επιστρέφει με ένα νέο υβριδικό γλυκό για τα Χριστούγεννα. 

Το μικρό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας είναι γνωστό για τις δημιουργικές ιδέες του. Πριν από δύο χρόνια παρουσίασε το #bougatsan (το πάντρεμα της μπουγάτσας με το κρουασάν), που έγινε πανελλήνιο viral, ενώ πριν από ένα χρόνο είχαν σειρά τα #preetyeclair (εκλέρ που συνδυάζουν τη γαλλική με την ελληνική γευστική κουλτούρα, φτιαγμένα με συστατικά όπως ταχίνι, τσάι του βουνού και μαστίχα). 

Δείτε περισσότερα στο ART TRAVEL

Tags:Θεσσαλονίκη 

Προηγούμενο

Francis Mallmann: 24 ώρες με τον star σεφ

Επόμενο

Ορεινή Ναυπακτία: 7 γευστικές στάσεις που πρέπει να κάνετε