Σέρρες: Στα στέκια των καλοφαγάδων

Με ορμητήριο τις Σέρρες, μια πόλη ζωντανή κι αυθεντική, οργανώνουμε εξορμήσεις στη λίμνη Κερκίνη και στα χωριά του νομού για να γευτούμε λιχουδιές από βουβαλίσιο κρέας, να γλυκαθούμε με ακανέδες και να κάνουμε άλλη μια πρόποση με τσίπουρα στα καλύτερα που θα έρθουν.


Ελλήνων Γεύσεις

Αν βρεθείτε στις Σέρρες, δεν γίνεται να μην το επισκεφθείτε. Όμορφα διακοσμημένα χώρος, ζεστή ατμόσφαιρα και μενού τόσο μεγάλο που μοιάζει να παρελαύνει μπροστά από τα μάτια σας ολόκληρη η ελληνική κουζίνα. Χοιρινό κότσι, αρνάκι λεμονάτο, τζιγεροσαρμάδες, φουρνιστό με σπανάκι και "ανατολίτικο της βέργας"-ένα μεγάλο εντυπωσιακό κεμπάπ- είναι μερικές μόνο από τις επιλογές. Μπορείτε να αγοράσετε και τοπικά προϊόντα από το κατάστημά τους. Μακεδονομάχων 35, Σέρρες, τηλ.: 23210 98808, www.ellinongeuseis.gr, από €15 το άτομο.Τομάτα
Βρίσκεται στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαρδάρη, στο χώρο του παλιού Sofa. Χώρος με ωραίο design και κουζίνα με έμπνευση. Προτείνουμε τα βουβαλίσια σουτζουκάκια, την πανσετομπριζόλα και τη βουβαλίσια μπριζόλα. Παναγή Τσαρδάρη 29-31, τηλ. 2321 058900. 

Δείτε όλες τις διευθύνσεις στο Art Table.

Tags:Σέρρες Κερκίνη εστιατόρια ταβέρνες 

Προηγούμενο

Τα κρυφά στέκια των Ρωμαίων

Επόμενο

Santa Lucia: Στην trattoria του Παγκρατίου τ’ απογεύματα αποκτούν νόημα