Τι θα μαγειρέψει ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος στην Santa Lucia;

Ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ένας εκ των σημαντικότερων σκηνοθετών στην ιστορία του ελληνικού σινεμά, αυτή την Τρίτη 19/2 μπαίνει στην κουζίνα της Santa Lucia και μαγειρεύει αποκλειστικά για τους φίλους της τρατορίας. 

Ο βραβευμένος δημιουργός θα φτάσει στο αγαπημένη στέκι του Παγκρατίου, αφού προηγουμένως θα επισκεφτεί την συμπρωτεύουσα, συνομιλώντας με το κοινό στο πλαίσιο αφιερώματος στο έργο του που θα πραγματοποιηθεί στην Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης. 

Από την πρώτη κινηματογραφική δουλειά του, το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ «Μέγαρα» (Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών στο Φεστιβάλ Forum Βερολίνου), μέχρι την τελευταία του ταινία «Ο Εχθρός Μου» (Βραβείο Μοντάζ, Σεναρίου και Σκηνοθεσίας της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου), η πορεία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου είναι θαυμαστή. Ο ίδιος παραμένει ασυμβίβαστος, εραστής της αισθητικής, κυνηγός του ονείρου και της αλήθειας συνάμα. 
Παιδί, έστηνε παιδικές παραστάσεις. Έφηβος φωτογράφισε ρεαλιστικά. Στα 21, μπήκε στο σινεμά και δεν ξαναβγήκε. Την Τρίτη 19/2 θα μαγειρέψει στη Santa Lucia. Τι θα φτιάξει;

Αυτό θα παραμείνει έκπληξη που θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει όποιος επισκεφθεί την τρατορία. Αν κρίνουμε από την ανατρεπτική, διεισδυτική ματιά του, σίγουρα θα μας προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Στιγμιότυπο από την τελευταία ταινία του σκηνοθέτη «Ο Εχθρός μου».

Οι θεματικές Τρίτες στην Santa Lucia ήρθαν για να μείνουν. Κάθε εβδομάδα ξεχωριστές προσωπικότητες θ’ αναλαμβάνουν δράση, σερβίροντας πιάτα και ιστορίες που τα συνοδεύουν. Μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα της τρατορίας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.Info:
 Santa Lucia, Αρχελάου 30, Παγκράτι. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε 212 1053112.

Tags:φαγητό Αθήνα εστιατόριο 

Προηγούμενο

Αθήνα: Το Santa Lucia σε ψηφοφορία για τα καλύτερα εστιατόρια

Επόμενο

Μαρούσι: 10 στάσεις για φαγητό