Πόρτο Χέλι: Γεύμα στη ριβιέρα των VIP

Επιστρέφουμε στο κοσμικό στέκι της Πελοποννήσου και πιάνουμε τραπεζάκι δίπλα στη θάλασσα για φρέσκο ψάρι και people-watching με φόντο αστραφτερά κότερα. Το παραθαλάσσιο χωριό της Αργολίδας τα έχει όλα.

The Drunken Clam
Μπορεί να λειτουργεί μόλις από το καλοκαίρι του 2016 αλλά στεγάζεται σε χώρο όπου βρισκόταν το πρώτο κρασάδικο στο Πόρτο Χέλι ενώ από το 1952 ανήκει στην οικογένεια. Σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο θα γευτείτε ψαγμένες γεύσεις μέσα από το μικρό μενού, όπως  ψητό ταλαγάνι με μαρμελάδα τομάτας, κριθαρωτό με φρέσκιες σουπιές, γαριδομακαρονάδα και παέγια θαλασσινών. Στα συν οι μεγάλη ποικιλία από προσεκτικά επιλεγμένες μπύρες (Οδός Ευαγγελιστρίας, τηλ.: 27540 53008).



Ιππόκαμπος
Από τον Αύγουστο του 2015 το λευκό σκηνικό του στην κεντρική περαντζάδα του λιμανιού αποτελεί εξαιρετική επιλογή για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά αλλά και σούσι. Θα γευτείτε γαρίδες σαγανάκι ή στα κάρβουνα, σολομό στο φούρνο με φινόκιο, σαρδέλα φιλεταρισμένη και αφράτους κολοκυθοκεφτέδες (Ευαγγελίστριας 16, τηλ: 27540 53206, www.hippocampusrestaurant.gr).







Tags:Πόρτο Χέλι φαγητό εστιατόρια 

Προηγούμενο

Σαμοθράκη: Τα πιο νόστιμα τραπέζια της

Επόμενο

Σαμοθράκη: Τα πιο νόστιμα τραπέζια της