Τήλος: 10 άχαστα γεύματα

Στο μικροσκοπικό νησί της Δωδεκανήσου με το που πατήσουμε το πόδι μας θα μας χαιρετήσουν, θα μας υποδεχτούν με χαμόγελο και θα μας περιποιηθούν με καλό σπιτικό φαγητό, φρέσκα ψάρια από οικογενειακά καΐκια, δωδεκανησιακό γεμιστό κατσικάκι και ροδίτικα πιταρούδια. Ακολουθούν 10 εστιατόρια και ταβέρνες που αξίζει να τιμήσετε σε μια επίσκεψή σας στο νησί. 

Το Δελφίνι
Ο Αντώνης βγάζει κάθε μέρα με το καΐκι του όλους τους θησαυρούς της θάλασσας όπως μπαρμπούνια, καλαμάρια και χταπόδια. Στα μαγειρευτά είναι μαστόρισα η γυναίκα του, η Ελένη, που φτιάχνει εξαιρετικό λεμονάτο κατσικάκι και χοιρινό στη λαδόκολλα που λιώνει στο στόμα. Τα λίγα τραπεζάκια του είναι περιζήτητα γι' αυτό κάντε κράτηση από το πρωί. Άγιος Αντώνης, τηλ.: 22460 44252, από €15 το άτομο.Kritikos Restaurant 
Όμορφο οικογενειακό ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα, στο οποίο το σπιτικό φαγητό έχει την τιμητική του. Τα τραπέζια γεμίζουν με φρέσκα θαλασσινά και νόστιμα πιάτα παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Το περιβάλλον είναι απλό, φιλικό και ευχάριστο και το σέρβις ευγενέστατο. Πιάστε μπροστινό τραπέζι για να απολαύσετε την υπέροχη θαλασσινή θέα. Λιβάδια, τηλ.: 22460 44277, από €15 το άτομο.


Tags:τήλος εστιατόρια φαγητό 

Προηγούμενο

Κύθνος: Σφουγγάτο δίπλα στο κύμα

Επόμενο

Κύθνος: Σφουγγάτο δίπλα στο κύμα