O A. Ρουμελιώτης μαγειρευει στην SANTA LUCIA

Ο εναλλακτικός Ανδρέας Ρουμελιώτης, έπειτα από μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας αποφάσισε να δοκιμαστεί στον στίβο της ιταλικής κουζίνας και δίνει το στίγμα στην τρατορια Santa Lucia την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Ο εμπνευστής του Enallaktikos.gr αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας και δημιουργεί για όλους μας ιταλικές γεύσεις που μόνο ο ίδιος γνωρίζει καλά τα μυστικά τους. Στην πιο αυθεντική τρατορία της Αθήνας, στο Παγκράτι, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης σερβίρει τις αγαπημένες του μακαρονάδες.

Μια ξεχωριστή, εναλλακτική Bolognese με φρέσκια μανιτάρια, καρότα κομμένα σε κύβους, σέλερυ ψιλοκομμένο και βεβαίως πουρέ γλυκού σκόρδου που έμαθε στα ταξίδια στην αυθεντική Σικελία.
Πεντανόστιμη Aglio Olio e pomodorini.Τι ωραίο,τι γευστικό τι απλό πιάτο! Δεν ξεχνάει ποτέ να σβήνει την σως με λευκό κρασί από το Veneto.



Πιάτα απλά μα όχι απλοϊκά, όπου η ουσία τους κρύβεται στην αρμονία, με τη σωστή διαχείριση των καλύτερων υλικών και τη σωστή παρουσίαση, που μόνο ο εναλλακτικός Ανδρέας Ρουμελιώτης μπορεί να αποδώσει. Γεύσεις και πιάτα που τα γνώρισε από τα συνεχή ταξίδια του στην κοντινή Ιταλία, μιας και μόνον αυτός τώρα μπορεί να μας ταξιδέψει.

Τον περασμένο χειμώνα, οι θεματικές Τρίτες που έγιναν θεσμός σε εβδομαδιαία βάση στα δρώμενα της Αθήνας, συνεχίζουν και φέτος αλλά τις Τετάρτες, όπου ξεχωριστές προσωπικότητες θα αναλαμβάνουν δράση στην κουζίνα της Santa Lucia.

Info: Αρχελάου 30, Παγκράτι, τηλ.: 212 1053112. Μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα της τρατορίας, από την επίσημη σελίδα της στο Facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Tags:φαγητό Άνοιξη Αθήνα 

Προηγούμενο

Αθήνα: Πού θα φας το καλύτερο οικονομικό sushi

Επόμενο

Κωνσταντινούπολη: τα καλύτερα τουρκικά εστιατόριά της