Αθήνα: οι καλύτερες street food επιλογές στα δυτικά προάστιαΓεμάτα ζωντάνια και παλμό, τα δυτικά προάστια διαθέτουν εξαιρετικά στέκια για φαγητό. Σήμερα σας προτείνουμε τα καλύτερα street food μαγαζιά τους με επιλογές που περιλαμβάνουν από σάντουιτς και σουβλάκια μέχρι πίτσα και burger, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

 

1. Σαντουιτσάδικο Αυθεντικόν

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία σαντουιτσάδικα της Αθήνας, γιʼ αυτό και αν βρεθείτε στο Περιστέρι, αξίζει να το επισκεφτείτε. Τα σάντουίτς του είναι γευστικότατα και η εξυπηρέτηση ταχύτατη. Ζητήστε να σας γεμίσουν το ψωμάκι σας με γύρο ή καλαμάκι, ψητό κρέας ή λουκάνικο και ό, τι άλλο υλικό της επιλογής σας (Αιόλου 1, Περιστέρι, τηλ.: 210 5780819).

 


2. Το Ταψάκι

Ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του Περιστερίου για γρήγορο και νόστιμο σνακ. Όλα τα υλικά του είναι ολόφρεσκα και οι τιμές του πολύ χαμηλές. Δοκιμάστε τις υπέροχες σφολιάτες του, τα ζεστά πεϊνιρλάκια και τα λαχταριστά πιροσκί και τυροπιτάκια. Συνοδέψτε τα με έναν καφέ και ξεκινήστε γευστικά την ημέρα σας (Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 95, Περιστέρι, τηλ.: 215 5703555).

Διαβάστε τις υπόλοιπες προτάσεις μας στο arttable.gr

Tags:φαγητό street food Αθήνα δυτικά προάστια 

Προηγούμενο

Καρπάτσιο λαβράκι από τον Robert Thompson, σεφ του «Thompson's» στο Isle of Wight της Αγγλίας

Επόμενο

Καρπάτσιο λαβράκι από τον Robert Thompson, σεφ του «Thompson's» στο Isle of Wight της Αγγλίας