THE ART OF LUXURY TRAVELING

  • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • ENGLISH
  • TRAVEL INSIDER
    • 48 HOURS
    • BEST STORIES
    • TRAVEL TIPS
    • DREAM HOTELS
    • NEW ENTRIES
    • NOT TO DO
    • PEOPLE
    • SECRETS
    • SMART TRAVEL
    • SPA & WELLNESS
    • ΞΕΝΩΝΕΣ
    • ΠΑΡΑΛΙΕΣ
    • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
    • VIDEO
    • TRAVEL IDEAS
    • ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
  • FOOD & WINE
    • ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • GOURMET
    • COFFE & DRINK
  • ART - BLOG
  • ΒΙΛΛΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • FOOD & WINE
  • GOURMET

Μιλάνο: Just Cavalli Hollywood

Για να μπεις στο club-restaurant Just Cavalli Hollywood δεν έχει σημασία μόνο το τι φοράς. Εξαρτάται και από το ποιος celebrity βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στα τραπέζια του. Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει ο παράδεισος των VIPs.

Μιλάνο: Just Cavalli Hollywood

Μιλάνο: Masters of Food & Wine

Κάθε χρόνο τα 21 ξενοδοχεία της αλυσίδας Park Hyatt σε όλο τον κόσμο, διοργανώνουν ταυτόχρονα το “Masters of Food & Wine”, το event αφιερωμένο στην υψηλή γαστρονομία και το εκλεκτό κρασί.

Μιλάνο: Masters of Food & Wine

Claudio Sadler: Νοσταλγεί τα dumplings της θείας του

Κομψό, απόλυτα ρομαντικό με σκηνικό που θυμίζει περισσότερο γκαλερί μοντέρνας τέχνης παρά εστιατόριο. Το Ristorante Sadler είναι το καλύτερο εστιατόριο στο Μιλάνο κι εμείς μπήκαμε στην κουζίνα του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin, Claudio Sadler, λίγο πριν ετοιμάσει ακόμα ένα κορυφαίο ιταλικό δείπνο.

Claudio Sadler: Νοσταλγεί τα dumplings της θείας του

FOOD: Mercato, Σανγκάη

Το νέο talk of town εστιατόριο της πόλης από τον  βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin chef Jean-Georges Vongerichten.

FOOD: Mercato, Σανγκάη

Ferran Adrià: Το βιβλίο και το μέλλον του El Bulli

Στην κουζίνα του El Bulli μαγείρεψε πιάτα που δημιούργησε τάση, επηρεάζοντας τους σεφ όλου του κόσμου. Το El Bulli έκλεισε το 2011 για να ξανανοίξει το 2015 σαν ίδρυμα αφιερωμένο στη γαστρονομία. Ο ίδιος μας μιλά για το νέο του βιβλίο, “The Family Meal”, τις νέες τάσεις στη μαγειρική και το πολυαναμενόμενο opening.

Ferran Adrià: Το βιβλίο και το μέλλον του El Bulli

Kate Paul: H σεφ των σταρ

Ακολούθησε την Μαντόνα σε περιοδεία, υπήρξε σεφ για την οικογένεια του άκρως εκκεντρικού Ozzy Osbourne ενώ ο οίκος Luis Vuitton πάντοτε την επιλέγει για να επιμεληθεί το catering στις εκδηλώσεις του.

Kate Paul: H σεφ των σταρ

Taste: Λονδίνο

Καταγράφουμε τα καλύτερα σημεία στον γαστρονομικό της χάρτη για χαλαρά, γκουρμέ και in γεύματα.

Taste: Λονδίνο

Συνέντευξη: Massimiliano Mariola

Αυτή τη φορά εντοπίσαμε τον Massimiliano Mariola, chef του ομίλου των ξενοδοχείων Boscolo αλλά και παρουσιαστή στο κανάλι Gambero Rosso, που είναι αφιερωμένο στην υψηλή γαστρονομία και το εκλεκτό κρασί. Η κουζίνα του βασίζεται σε απλές γεύσεις, βασισμένες στην ιταλική παράδοση.

Συνέντευξη: Massimiliano Mariola

Άρωμα Ιταλίας στο Χονγκ Κονγκ

Το να βρίσκεσαι μακριά από την πατρίδα αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν είσαι Ιταλός. Το πάθος για την κουζίνα κυλά στις φλέβες του Michele Senigaglia, executive chef του εστιατορίου Spasso και του Massimo Gavina, γενικού διευθυντή του εστιατορίου Cucina του ξενοδοχείου Marco Polo.

Άρωμα Ιταλίας στο Χονγκ Κονγκ

Συνέντευξη: Michele dell Aquila

Ο ίδιος ονειρευόταν να αποκτήσει την δικιά του Vespa. Με αυτό όνειρο μπήκε στις κουζίνες των εστιατορίων σε ηλικία 13 ετών και σήμερα έφτασε να θεωρείται από τους κορυφαίους Ιταλούς σεφ. Τον εντοπίσαμε στον δικό του παράδεισο, στο μικροσκοπικό Μακάου στην Ασία.

Συνέντευξη: Michele dell Aquila

Πάτρα: Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα

Ούζο και σκέψεις μπερδεύονται αργά, στο ρυθμό ενός κεχριμπαρένιου κομπολογιού και η ελληνική συναντά την ιταλική κουζίνα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Και στο τέλος, πάντα χωνευτική τεντούρα. Στην πόλη όπου η ζωή και η παρέα κινούνται σε slow motion.

Πάτρα: Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα

Ξάνθη: East meets West

Οι φούρνος δεν σβήνει ποτέ και τα ποτήρια γεμίζουν γλυκόπιοτο κρασί. Στα τραπέζια της Ξάνθης γίνονται τα καλύτερα τσιμπούσια γιατί, μόνο εδώ, η Ανατολή συναντά τη Δύση με τόσο μεθυστικά αποτελέσματα. Και στο τέλος, πάντα να προσπαθούμε να αντισταθούμε στα σιροπιαστά.

Ξάνθη: East meets West

Δράμα: Μεζεδάκια στη σκιά του Φαλακρού

Μυρωδάτα λουκάνικα, κρεατικά στη γάστρα και ψαρικά γίνονται ο ιδανικός μεζές για το ντόπιο κρασί. Στο τραπέζι μας "συναντιέται" η μακεδονίτικη, η βαλκανική και η ανατολίτικη κουζίνα στην καλύτερη εκδοχή τους.

Δράμα: Μεζεδάκια στη σκιά του Φαλακρού

Μαδρίτη Street Food

Βρήκαμε τα πιο low budget τραπέζια της Μαδρίτης.

Μαδρίτη Street Food


  • 1
  • ...
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28

Σχετικά με Εμάς

Το Art Travel είναι το πιο φρέσκο ταξιδιωτικό portal που μας ταξιδεύει με μερικά κλικ σε όλο τον κόσμο. Το Art Travel δημιουργεί μια τεράστια βάση δεδομένων που συνεχώς θα ανανεώνεται με τις καλύτερες επιλογές για διαμονή, εστίαση, πολιτισμό, γαστρονομία, shopping, design και διασκέδαση στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι επιλογές είναι τέτοιες ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε είδους ταξιδιού: πολυτελές, περιπέτειας, εξερεύνησης, low budget, business. Σκοπός του, είναι να γίνει ο απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός, με όποιο τρόπο τέχνης και αν ταξιδεύετε.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφή

Η Εγγραφή Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • contact@arttravel.gr

© 2021 ArtTravel.gr. All Rights Reserved.

powered by sunTech s.a.


THE ART OF LUXURY TRAVELING

Τα καλύτερα θέματα του Art Travel
κάθε μέρα στο mail σας.

Καταχωρήστε το e-mail σας για να εγγραφείτε

Δεν επιθυμώ να εγγραφώ στο Newsletter

Η Εγγραφή Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!