Μάθετε τα πάντα για το φαγητό από Λευτέρη Λαζάρου

Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στις 19.00, το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου φιλοξενεί τον chef και ιδιοκτήτη του εστιατορίου Varoulko σε μία διάλεξη αφιερωμένη στη γαστρονομία: «ΘΥΜΙΣΕΣ».

Ο πολύ γνωστός και αγαπητός chef αφήνει για λίγο τις συνταγές και φτάνει στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου για να μιλήσει για την ελληνική κουζίνα, το ελληνικό τραπέζι και τη θέση του φαγητού και του κρασιού σε αυτό.

Στα πλαίσια της διάλεξης, το μουσείο οίνου θα είναι επισκέψιμο από τις 18.00 έως τις 19.00.

Είσοδος Ελεύθερη

Επανομή 57 500, Θεσσαλονίκη | Τηλέφωνο 2392 044567 | FAX 2392 044560 | www.gerovassiliou.gr

Tags:Λευτέρης Λαζάρου 

 

Επόμενο

Σαντορίνη: Τα καλύτερα οινοποιεία της