Arbutus

Από τα πρώτα χρόνια ύπαρξής του σαρώνει ήδη τα βραβεία γαστρονομίας συμπεριλαμβανομένου και ενός αστεριού Michelin. Γευτήκαμε καπνιστό χέλι με παντζάρια και horseradish και παραδοσιακή μπουγιαμπέσα με την υπογραφή του Anthony Demetre. Ευχάριστη έκπληξη οι τιμές που ήταν αντιστρόφως ανάλογες της ποιότητας του φαγητού. Μας άρεσαν οι πάνω από 60 ετικέτες κρασιών διατίθενται και σε καραφάκια των 250 ml.

Insider tip: Δοκιμάστε το bavette, το σκληρό αλλά γευστικότατο κομμάτι κρέας από μοσχαρίσιο ή αρνίσιο μπούτι.

Προηγούμενο

Mandalay

Επόμενο

The Restaurant

Frith St. 63-64

Frith St. 63-64

Τηλέφωνο:0044 20 77344545

Website:http://www.arbutusrestaurant.co.uk