Cut

O διάσημος αυστριακός σεφ Wolfgang Puck με τεράστια καριέρα στην Αμερική είναι υπεύθυνος για το νέo  art deco εστιατόριο Cut του ξενοδοχείου Park Lane στο Λονδίνο. Κλασσικό steak house, όπου σερβίρει μπριζόλες από μόσχους από όλο τον κόσμο. Έχει την μεγαλύτερη και καλύτερη επιλογή από μοσχάρι στο Λονδίνο με κρέας από τις φάρμες Creekstone μέχρι Wagyu απο την Αυστραλία ποιότητας sashimi (η καλύτερη) όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο μενού. Όλα τα κρέατα ψήνονται σε φούρνο με ξύλο και κάρβουνο και το τελείωμα γίνεται σε ειδική σχάρα στους 650 βαθμούς.  

Insider tip: Το  club sandwich με τον αστακό και το καπνιστό μπεικον μεσα σε καρυδένιο ψωμί και το rib-eye steak συνοδευμένο με steak sauce και chilli crisps. 

Προηγούμενο

The Narrow

Επόμενο

Texture

45 Park Lane

45 Park Lane

Website:http://www.wolfgangpuck.com