Δωρεάν online παραστάσεις στην Όπερα του Σίδνεϊ

Αν έχετε εξαντλήσει όλες τις σειρές του Netflix και έχετε ήδη δει όσες ταινίες είχατε σημειώσει στη λίστα σας, μην απογοητεύεστε. Γιατί έχουμε για εσάς μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια κατευθείαν από την Αυστραλία. 

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Globe Theatre και της Metropolitan Opera , η περίφημη Όπερα του Σίδνεϊ ανακοίνωσε ότι θα προβάλει online παραστάσεις, ομιλίες, πλάνα που δεν έχουν προβληθεί ξανά, ραδιοφωνικές εκπομπές και υλικό από γυρίσματα , στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε με ένα μόνο κλικ. Αν είστε λάτρης του είδους, έχετε την ευκαιρία να δείτε ακόμα και από το κινητό σας , εκπληκτικές ερμηνείες από την Όπερα του Σίδνεϊ, και φυσικά εντελώς δωρεάν. Από σήμερα και κάθε μέρα από Τετάρτη μέχρι την Κυριακή, στις 6 π.μ. (σε ώρα Αυστραλίας), θα δημοσιεύεται νέο υλικό στο site της Όπερας, ενώ το εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα ανακοινώνεται κάθε Τρίτη. «Παρόλο που δεν μπορούμε να σας υποδεχτούμε στις ζωντανές παραστάσεις στον χώρο μας, έχουμε δεσμευτεί να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην τέχνη και την ψυχαγωγία όπως άλλωστε κάνουμε από το 1973.Η διαφορά είναι ότι για όσο οι πόρτες μας είναι κλειστές, θα το κάνουμε διαδικτυακά , από το Σπίτι της Όπερας κατευθείαν στο δικό σας», δήλωσε η CEO Louise Herron AM .Η πρώτη εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια ζωντανή συναυλία από την τραγουδίστρια και συνθέτη Missy Higgins, ενώ από την 1η μέχρι την 5η Απρίλη θα κυκλοφορήσει ευρέος φάσματος υλικό.
Την Πέμπτη, θα κυκλοφορήσει μια συζήτηση με την συγγραφέα και καλλιτέχνη Chanel Miller, με θέμα τα απομνημονεύματα της «Know My Name». Την Παρασκευή, το κοινό θα έχει πρόσβαση στον Ετήσιο διαγωνισμό χορού , Dance Rites 2019. To Σάββατο, θα σας συνεπάρει η μουσική από την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, και την Κυριακή συντονιστείτε σε συζητήσεις βραβευμένων συγγραφέων από εκπομπές όπως Rosehaven, Please Like Me, Community, αναφορικά με την δημιουργία των χαρακτήρων και σεναρίων, καθώς και για το πώς χειρίζονται την πίεση και τις προθεσμίες της δουλειάς τους. Κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνεται και νέο υλικό, ενώ όπως είπε και η Louise Herron: «Σκοπός είναι αυτή η κίνηση της Όπερας, ενός διεθνούς συμβόλου δημιουργικότητας, να ενώσει, να εμπνεύσει και να γίνει παρηγοριά για πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα θα βρείτε στο site www.sydneyoperahouse.com .

Tags:τι να κάνω όπερα Παραστάσεις 

Προηγούμενο

Τι καινούργιο μπορούμε να κάνουμε με την κάμερα του κινητού μας.

Επόμενο

Τι καινούργιο μπορούμε να κάνουμε με την κάμερα του κινητού μας.